18.11.2009

last night..

last night a friend of mine took me to a shopping paradise..there were lots of brands spreaded to many streets..i liked the vintage shops very much..there, you can find many many magnificent pieces..at one of the shops i saw a buthtub-sofa, that made me think about design issue a lot:)...and those cassette-bags:)...why do i remember them??am i so old??noo plzzz..

7 yorum:

  1. helllooowww dear :) ya şunu paylaşmak istedim, ilk başta fotoları görünce uzaktan, sanki bir moda karnalına gitmişsin ve bir insan güruhu, üzerinde bir eldiven maketi ve kaset maketi taşıyor zannettim, sonra içeriği okudum ve fotoğraflara tekrar baktım çok ilginçti hhahah :D londonun altını üstüne getirdiğini anlıyorum, daha bakalım neler göreceksin/ceğiz :D sevgiler, öpüyorum...takip ediyoruz..

    YanıtlaSil
  2. cigdem19.11.09

    hacı naaptın sen ya!:) eldivenler ve çanta pek hoş..bayıldım bayıldım..

    YanıtlaSil
  3. çanta mıııı..sen de hatırlıyorsan o çantayı sorun yok demektir:))

    YanıtlaSil
  4. nefaydanın hayal gücünü selamlıyorum:))moda karnavalına gidecek kadar ilgilenmiyorum modayla neyseki:))ya sen de hatırlıyor musun o kaset çantaları??noolurrr hatırlıyorum de..

    YanıtlaSil
  5. cigdem20.11.09

    üzgünüm, hatırlamıyorum:)

    YanıtlaSil
  6. ben kaset kolye, broş ve kaset tişört hatırlıyorum ama çanta ıhhh :S

    YanıtlaSil
  7. hadi cheetos neyse de nefayda sana nooluyo..benden 5 yaş falan küçüksün de benim mi haberim yok??...gülme öyle manalı manalı!!

    YanıtlaSil