6.12.2009

ortaya karışık..

Efenim aşağıda görünen yer meşhur trafalgar kare'si..havuzu olsun devasa sütunu olsun kalabalığı olsun herşeyiyle tipik bir kare..yalnız şu korkunç xmas ağacı olmasa daha iyi olacaktı..ama belediye başkanı 'big blonde' paraları dekorasyondan ziyade metronun yenileme çalışmalarına ayırmayı daha uygun buluyor kanımca..yanisi nefaydacığım; süsleme işi istanbuldan çok da farklı değil london'da..
burası hep hayranlıkla bahsettiğim o konserleri izlediğim St Martin in The Fields ismindeki kilise..Trafalgar meydanına bakmakta bu cephe..yanisi trafalgar tam arkamda kalıyor bu durumda..
tamam..cuma akşamını müzede-müze demek hakaret olur, onun bir adı var "National Gallery"- geçirerek loser sıfatını hakettiğim düşünülebilir..lakin birkaç örnek vermek isterim cuma günü kendini bana sergileyenler arasından: Venus and Mars of Botticelli, Arnolfini Portrait of van Eyck, The Rokeby Venuz of Velazquez, Bathers at Asnieres of Seurat ve hatta Sunflowers of Van Gogh..hala loser olduğumu düşünen yoktur sanıyorum :)

2 yorum:

  1. ne loserı en güselini yapmışsın valla!
    st martin'deki konserleri öneriosun yani?

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle öneriyorum..sitesinden programı takip edebilirsin..xmas yaklaşıyor ya kesin iyi bir program vardır önümüzdeki günlerde..

    YanıtlaSil